Våre tjenester

VÅRE TJENESTER


TS Bygg Modum AS utfører alle typer byggeprosjekter fra start til slutt. 


Vi håndterer alle prosjekter like seriøst. Om du skal bygge ny bolig eller om du trenger hjelp til en ny terasse spiller ingen rolle;


For oss er alle kunder og prosjekter, store eller små,  like viktige.


Hus

Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen viser et bredt spekter av hus vi kan tilby, men den kan også brukes som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet. Vi tegner eller tilpasser hus etter deres ønsker.


Hytter

Idéhus bygger også hytter for fjord og fjell i ulike stilarter. Hyttekatalogen vår viser et utvalg ferdig utarbeidede hytter, men også her tegner vi og tilpasser hytta til deres ønsker. Hyttene kan leveres som byggesett, råbyggmontert eller klar for maling. 


Garasjer

Vi tilbyr garasjer av alle slag. Vi bygger solide hus for bilen og alt dere ønsker å ta vare på. Vi viser et utvalg i garasje-katalogen, men også her tilpasser vi garasjene etter deres behov, husets stil og til tomta. Mer om garasjer finner du under garasjer.


Snekkertjenester

Vi tar også små og store oppdrag innen rehabilitering, ombygging og tilbygg.


Tegnetjenester

Hvis du ikke finner drømmeboligen blant våre husmodeller eller skulle hatt tegnet et tilbygg, så er hjelper vi deg med det.Utleie

Vi har stillas for utleie for både private og profesjonelle. Vi kan være behjelpelig med levering og oppsetting. Ta kontakt for pristilbud!


Vi har også ATV til utleie. Se her!